top of page
_DSC4647.jpg

La nostra storia

Ons verhaal

Het idee voor ADAMO trattoria enoteca is ontstaan vanuit de passie die onze geliefde vader Luca had voor eten. Welkom in het kloppende hart van Haarlem, waar gastronomische avonden een nieuwe betekenis krijgen. Onze Italiaanse trattoria enoteca brengt een stukje Italië naar onze historische stad.

 

In een warme en uitnodigende ambiance, omringd door de geuren van vers gebakken foccacia's en de melodieën van Italiaanse muziek, staat bij ons één ding centraal: het creëren van prachtige herinneringen. Ons toegewijde team is gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige gerechten die de zintuigen strelen en de smaakpapillen verrukken.

Ontdek de kunst van de Italiaanse keuken met een menu samengesteld uit de meest verfijnde ingrediënten, geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Italië. Onze familie heeft met liefde en vakmanschap een selectie van smaakvolle gerechten samengesteld die rechtstreeks uit de Italiaanse huiskamers lijken te komen.

En wat is een Italiaanse avond zonder de perfecte wijn? Onze enoteca biedt een schat aan zorgvuldig geselecteerde wijnen van topklasse, die de gerechten aanvullen en versterken. Laat onze sommelier je begeleiden bij de keuze van de ideale wijn om jouw avond nog specialer te maken.

We heten iedereen van harte welkom om samen met ons te genieten van de Italiaanse culinaire reis, waar eten, wijn en gastvrijheid samenkomen om elke avond onvergetelijk te maken. Kom en beleef de magie van Italië, midden in Haarlem.

Neem contact op

Frankestraat 17, 2011 HT Haarlem, Nederland

+31 235322500

Bedankt voor de inzending!

bottom of page